Förberedelse inför gymnasiet – elever i år 8!

Vi har nu tagit emot elever från skolorna: Läroverket, Östra skolan, Iggesunds skola, Ede skola och Hudikskolan. Till veckan kommer även elever från Bergsjö skola och Delsbo Waldorfskola.
Programmet har innehållet information, prova-på övningar, lunch och musikunderhållning.

Om några veckor är det sommarlov och till hösten kommer elever i år 9, nuvarande 8:onde klassare att ställas inför ett kommande gymnasieval. Skolorna i Hudiksvall och Nordanstig har blivit inbjudna till oss för att få information på plats om vilka vi är, vilka utbildningar vi erbjuder och varför vi är nr 1 på motivation.

Vill du boka ett eget studiebesök, antingen som skola eller enskild elev, lärare, förälder m.m. är det bara att ringa eller mail oss!
Ansvarig för bokning av elevbesök, Annica Ödeving, tel: 0650-541 540 el. e-post: annica.odeving@hudikgymnasiet.se

Välkommen tillbaka 🙂

Vilken succé!

Vilken succé!
Tisdagen den 5/5 bjöd Glada Hudikgymnasiet på musikunderhållning, mingel, meet and greet med Cleo och mycket annat. Våra arrangörselever arbetade hela dagen med att färdigställa lokalen inför kvällens event. Kl. 18.00 öppnade vi dörrarna för speciellt VIP-inbjudna gäster och 19.00 var det eftersläpp.
Det blev en kväll att minnas för våra elever och besökare. Våra musikesteter bjöd på riktigt bra musik från kl. 19 där Simple Rules startade första akten. Sist ut på kvällen var Cleo och Broken N Tipsy som verkligen levererade. Vilken kväll och stort tack till alla som deltog!

För fler bilder från kvällen besök vår facebooksida eller sök efter #hudiklive på Instagram.