ARBETSMARKNADSVECKA v43

Är du nyfiken på Hudikgymnasiet? Skriv ett meddelande i chatten och få svar på dina frågor. Pssst…. Chatten hittar du längst ner till höger på alla sidor. 🙂

Ansök

Du söker till Hudikgymnasiet via nätet på samma sätt som till alla andra skolor. Du hittar de ansökningskoder du behöver längre ner på den här sidan. Kontakta din studie- och yrkesvägledare om du behöver mer information om hur du gör ditt val till gymnasiet. När det handlar om möjligheterna att komma in på någon av våra utbildningar så gäller samma regler som på alla gymnasieskolor, det vill säga att om fler söker än det finns platser så används betygen från årskurs 9 som urval.
Du kan också söka direkt till oss utanför ansökningsperioden, klicka på knappen och fyll i ansökan så hör vi av oss till dig.

Klicka på knappen för att söka direkt.

Elev för en dag

Vill du vara ”Elev för en dag”?

Förnamn (*)

Mobilnummer (*)

E-post (*)

Vi ger dig chansen att uppleva en dag på Hudikgymnasiet!

Hur är lärarna, vad blir det för mat, är det nära till bussen, vilka kurser läser man, och hur ser det ut?
Eller funderar du på något annat?
Sådana frågor kan vara skönt att få svar på.

Fyll i ditt namn, mobilnummer och e-post så kontaktar vi dig.