Lärare i ekonomi och juridik

Vill du bli en av oss?

Motivation skapar glädje och utveckling – på riktigt!
Vi har en positiv utveckling. Inte bara för eleverna utan för alla – även er lärare. Hos oss står motivationen i centrum. Det är den som gör att vi har så bra laganda och når resultat.
Antalet elever som vill börja hos oss har ökat och därför letar vi just nu dig med motivation och rätt behörighet för ett antal olika årskurser och ämnen.

Är du läraren som får eleverna att längta till nästa skoldag? Som går till jobbet med motivation, glädje och arbetslust. Som älskar att se sina elever växa och nå sina mål, och därigenom nå dina egna mål? Då är det dig vi vill ha.

Hos oss ska var och en kunna bli allt det man vill och har förutsättningar att bli – även du. Känner du att det är dig vi beskriver? Välkommen med din ansökan.

Mer om tjänsten

Vi söker en lärare i ekonomi och juridik till Ekonomiprogrammet på Hudikgymnasiet. Tjänsten kan kombineras med andra ämnen om du har behörighet. I tjänsten ingår att vara coach för ett antal elever.

Tjänsten innebär semestertjänst men vi har utformat ett system med flexibilitet i arbetstid, både på skolveckor och lov. Vi tar gärna emot för ett förutsättningslöst samtal om du vill veta mer om oss innan du gör din ansökan.

Tjänstens omfattning beror på behörighet.

Bifoga examen och lärarlegitimation tillsammans med din ansökan.