Ljud- och studioteknik

Estetiska programmet

För dig som är intresserad av ljud och musik i digital form. Dina framtida yrken kan vara musikproducent, ljudtekniker, ljudproducent för film, reklam, radio eller tv m.m. Eller så väljer du Ljud- och studio för att kunna studera vidare efter gymnasiet samtidigt som du får hålla på med något du gillar. Som ljudelev på Hudikgymnasiet får du lära dig att göra ljud- och musikproduktioner både digitalt, live och i studio. Under hela din utbildning kommer du att jobba med riktiga kunder.

Exempel på yrken

Studiotekniker, Ljudtekniker, Musikproducent, Ljudproducent för film, radio och tv, Reklamproducent, Inspelningstekniker,Tekniker för scen och teaterproduktioner, Egen företagare

Idrottsspecialisering!

Detta program kan du kombinera med vårt nya upplägg Idrottspecialisering. Upplägget innebär att du läser kurserna  Idrottsspecialisering 1 och 2 som individuellt val och inom din idrott. I praktiken betyder det att ett antal timmar i veckan av lektionstid läggs på träning i din idrott under hela din gymnasietid. Hör av dig till oss för att få veta mer!

Motivations & ledarskapsutbildningen

Alla elever på Hudikgymnasiet genomgår vår Motivations & ledarskapsutbildning. När du tagit studenten hos oss kommer du därför att ha kunskaper med dig som ger ett försprång i arbetslivet. I utbildningen lär du dig om konflikthantering, grupprocesser, om att ge och ta konstruktiv feedback, hur man motiverar sig själv och andra och mycket annat. Genom Motivations & ledarskapsutbildningen får du en ökad förmåga att förstå dig själv och din omgivning. Unika kunskaper som kommer att göra dig till bra ledare för dig själva och för andra.