Öppet hus tisdag 23 nov kl 17:30-19:00

Kom till oss på Drottninggatan 2, mitt i stan. Träffa lärarna, prata med elever och få information om våra program. Vi bjuder på middag lagad av vår egen Affekock. Välkommen!

Önskar du mer information om öppet hus kontakta:
catarina.denkert@hudikgymnasiet.se

Digitalt Öppet hus

Här nedan har vi samlat information så du kan få en känsla och inblick hur det är att vara elev hos oss på Hudikgymnasiet. Följ med några av våra elever på en rundtur, se våra lokaler och lyssna på programinformationen.

Om du har några frågor så kan du ställa dem här:

Filmer

Här nedan kan du se filmer från vår verksamhet.

Kom och var ”elev för en dag” på det program du är intresserad av. Delta i en klass, träffa våra lärare, ät i vår matsal och lär känna våra fina lokaler.

Anmäl dig här så återkopplar vi och föreslår en lämplig dag för besöket *

Frågor kontakta: catarina.denkert@hudikgymnasiet.se

Vi bjuder på fika och lunch.

Välkommen!

Elev för en dag

Vill du vara ”Elev för en dag”?

Förnamn (*)

Efternamn (*)

Välj ett eller flera program, ctrl + klicka för att välja flera. (*)

Kommer du med en kompis eller flera? Deras namn?

Mobilnummer (*)

E-post (*)

Vi rekommenderar dig att bli “elev för en dag” för att se och uppleva Hudikgymnasiet. En dag som betytt mycket för många inför valet av rätt gymnasieutbildning. Hur lärarna är, hur maten smakar, hur nära det är till bussen, vilka program man läser och hur det ser ut. Frågor som kan kännas bra att få svar på innan du väljer gymnasium.

Vi bjuder på fika och lunch.

Ansök till Hudikgymnasiet!

Du söker till Hudikgymnasiet via nätet på samma sätt som till alla andra skolor. Kontakta din studie- och yrkesvägledare om du behöver mer information om hur du gör ditt val till gymnasiet. När det handlar om möjligheterna att komma in på någon av våra utbildningar så gäller samma regler som på alla gymnasieskolor, det vill säga att om fler söker än det finns platser så används betygen från årskurs 9 som urval.
    Du kan också söka direkt till oss utanför ansökningsperioden, klicka på knappen och fyll i ansökan så hör vi av oss till dig.

Läs mer på ansök.