Välkommen!

Öppet hus!

Välkommen till Hudikgymnasiets digitala Öppet hus som håller öppet hela våren 2021. Se våra filmer nedan, hitta information och känn känslan hur det är att vara elev hos oss. Du är också välkommen att boka ett personligt möte för att få mer information, i så fall kontaktar du rektor Lena Lingman. Klicka namnet för att maila eller ring 0650-541 530.
Om du har några frågor så kan du ställa dem här:

Filmer

Här nedan kan du se filmer från vår verksamhet.

Under rådande omständigheter har vi endast möjlighet att boka tider för personliga möten eller samtal.

I vanliga fall finns möjlighet att komma och besöka oss och som deltagare i en grupp prova på att vara elev för en dag.

Hör av dig om du är intresserad av att veta mer om skolan och kanske få en digital rundtur. Anmäl ditt intresse via formuläret nedan eller maila till:

lena.lingman@hudikgymnasiet.se

Välkommen!

Vi bjuder på fika och lunch.

Ansök till Hudikgymnasiet!

Du söker till Hudikgymnasiet via nätet på samma sätt som till alla andra skolor. Kontakta din studie- och yrkesvägledare om du behöver mer information om hur du gör ditt val till gymnasiet. När det handlar om möjligheterna att komma in på någon av våra utbildningar så gäller samma regler som på alla gymnasieskolor, det vill säga att om fler söker än det finns platser så används betygen från årskurs 9 som urval.
Du kan också söka direkt till oss utanför ansökningsperioden, klicka på knappen och fyll i ansökan så hör vi av oss till dig.

Läs mer på ansök.

Klicka på knappen för att söka direkt.

Elev för en dag

Vill du vara ”Elev för en dag”?

Förnamn (*)

Efternamn (*)

Välj ett eller flera program, ctrl + klicka för att välja flera. (*)

Kommer du med en kompis eller flera? Deras namn?

Mobilnummer (*)

E-post (*)

Vi rekommenderar dig att bli “elev för en dag” för att se och uppleva Hudikgymnasiet. En dag som betytt mycket för många inför valet av rätt gymnasieutbildning. Hur lärarna är, hur maten smakar, hur nära det är till bussen, vilka program man läser och hur det ser ut. Frågor som kan kännas bra att få svar på innan du väljer gymnasium.

Vi bjuder på fika och lunch.