Alla dagar

24h

Digitalt öppet hus

Här nedan har vi samlat information så du kan få en känsla och inblick hur det är att vara elev hos oss på Hudikgymnasiet. I klippen nedan kan ni följ med några av våra elever på en rundtur, se våra lokaler och få en känsla av Hudikgymnasiet.

Önskar du mer information kontakta:
info@hudikgymnasiet.se

Välkommen som elev för en dag!

Kom och var ”elev för en dag” på det program du är intresserad av. Delta i en klass, träffa våra lärare, ät i vår matsal och lär känna våra fina lokaler.

Anmäl dig här så återkopplar vi och föreslår en lämplig dag för besöket *

Frågor kontakta: info@hudikgymnasiet.se

Förnamn (*)

Efternamn (*)

Välj ett eller flera program, ctrl + klicka för att välja flera. (*)

Kommer du med en kompis eller flera? Deras namn?

Mobilnummer (*)

E-post (*)

Ansök till Hudikgymnasiet!

Du söker till Hudikgymnasiet via nätet på samma sätt som till alla andra skolor. Kontakta din studie- och yrkesvägledare om du behöver mer information om hur du gör ditt val till gymnasiet. När det handlar om möjligheterna att komma in på någon av våra utbildningar så gäller samma regler som på alla gymnasieskolor, det vill säga att om fler söker än det finns platser så används betygen från årskurs 9 som urval.
    Du kan också söka direkt till oss utanför ansökningsperioden, klicka på knappen och fyll i ansökan så hör vi av oss till dig.

Läs mer på ansök.